Oval pool - Rilax

Den som vill dyka, simma eller bara koppla av med en cocktail på pooltrappan, serveras bäst med vår pool Rilax. Poolmans pool Rilax är den perfekta kombinationen av en klassisk stålvägg pool och en bekväm polyester pooltrappa (2,20 m)
Poolstomme
Stålväggen är 0,8 mm tjock vid 150 cm djup. För en bra hållbarhet är stålväggen galvaniserad och klädd med ett polyesterskikt.
Poolliner
Alla våra liners är av PVC, köld- och UV-beständiga.
Som standard levereras poolen med en blå liner i tjocklek 0,8 mm.
Sand filter & Poolpump
Anpassade efter poolstorlek.Sandfilter med 6-vägs ventil och cirkulationspump med förfilter. Tysta pumpar som inte behöver gå dygnet runt för att ni ska få ett hygieniskt och kristall klart poolvatten , speciellt tvättad sand i kornstorlek 0,6 – 0,8 till filtret ingår.
Breddavlopp & Inlopp
I ABS stor modell som passar i de för upptagna hålen i pool väggen , inklusive botten sugs platta och silkorg och riktbart inlopp.
PVC kopplingar & slang
PVC flex slang i dimention 50 samt kulventil, unioner, vinklar och special lim för att koppla ihop de olika cirkulations detaljerna.
Poolvårds &kemikalie paket
Inehåller Telescope stång att fästa borste-håv-dammsugar munstycket , bottensug slang , termometer , Test set Ph o Klor , reparations set för liner samt kemipaket med Klor - Ph+-Ph-


StorlekKapacitetPris
8,00 x 4,00 x 1,50
inklusive pooltrappa
9,25 x 4,00 x 1,50
14m3/t
Sandfilter D 500 mm
Poolpump 14 m3/t

88 500:-

Instruktioner och monteringsanvisning

Poolmontage steg för steg - Poolmans Rilax oval pool